Így dolgozunk

Így dolgozunk 2017-11-20T20:45:43+00:00

Szolgáltatásuk lényege az egyszerűség, munkamódszereinket úgy dolgoztuk ki, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban jussunk eredményre – erre garanciát vállalunk.

Hisszük, hogy megbízóinkkal együtt közös érdekünk a hatékony szolgáltatásnyújtás, ezért megoldásainkat igyekszünk a felmerülő igényekhez illeszteni.

Nagy hangsúlyt helyezünk a fejlesztési munkálatokat megelőző tervezésre, tanácsadásra.

A tervezés és kivitelezés minden fázisában folyamatos kommunikációra törekszünk az Ügyféllel.

A megbízások teljesítésének lépései:

AJÁNLATKÉRÉS – Együtt gondolkodva, de önállóan

Legyen szó webdesignról, grafikai tervezésről vagy kiadványszerkesztésről, a közös munka alapja a brief, amelyben Ügyfeleink leírják igényeiket, céljaikat, megválaszolják kérdéseinket.

Az igényeket, a céget és a piacot feltérképezve, a felmerülő kérdéseket tisztázva árajánlatot adunk.

Amennyiben nincs még határozott elképzelésed vagy szeretnéd a specifikációt velünk együtt elkészíteni, természetesen erre is lehetőség van. A konzultáció során a legapróbb részleteket is megvitatjuk, kitérve a leghatékonyabbnak ítélt technikai megoldásokra, a lehetséges üzenetre, a költségekre és a várható eredményekre. A konzultációra Kecskeméten illetve Skype-on keresztül kerül sor, díja 15 000 Ft, időtartama maximum 3 óra. Mivel ebben a kezdeti fázisban még nem garantált a szerződéskötés és a specifikáció felhasználható harmadik fél által is, ezért a konzultáció díját minden esetben előre kérjük. Szerződéskötés esetén a konzultáció díja beleszámít a megbízási díjba.

SZERZŐDÉSKÖTÉS – Időgaranciát vállalva

A specifikáció véglegesítése és az árajánlat elfogadása után elkészítjük és megküldjük a megbízási szerződés tervezetünket amely a mindenkori Általános Szerződési Feltételeinkkel együtt érvényes. Minden szolgáltatásunk megvalósításához időtartamot rendelünk, amelyet minden esetben betartunk.

A megbízási szerződés érvénybe lép, amint egy aláírt eredeti példányt  visszajuttatsz hozzánk és a megbízási díj 50%-át megkaptuk.

KIVITELEZÉS – Tervszerűen, kiszámíthatóan

  1. Domainregisztráció – Ha még nem rendelkezel domain névvel és tárhellyel, mi segítünk kitalálni a leginkább megfelelő domain nevet és elindítjuk a regisztrációt. Honlapod elhelyezésére tárhelyet biztosítunk tárhely szolgáltató partnereinken keresztül.
  2. Tervezés – A véglegesített specifikációval összhangban 1 grafikai tervet készítünk, a Szerződés érvénybe lépését követő 7 munkanapon belül. Megkérünk téged, hogy részletezd melyek azok az elemek amelyek elnyerték tetszésedet és melyek azok amelyeken változtatni kell. A második verzió megtekintése után még lehetőséged van újabb módosításokat kérni. A harmadik, végleges verzió alapján kezdődik a következő fázis, a programozás.
    Ha a programozási fázis során újabb módosításokat szeretnél végrehajtatni, külön díjazás ellenében erre is van lehetőség.
  3. Programozás – Az oldal bonyolultságától függően 5-60 munkanap.
  4. Tesztelés – A programozóval párhuzamosan lehetősége van a tesztelésre. Minden funkciót többszörösen ellenőrzünk az általánosan elterjedt böngészők (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Opera) legfrissebb verzióin.

ÁTADÁS – A megbeszélt időben és áron

A sikeres tesztelést követően egy átadás-átvételi jegyzőkönyvet veszünk fel, amelyben rögzítjük az elvárásoknak megfelelően működő weblap átadását. Ezzel egyidőben megküldjük a szerződés szerinti megbízási díj fennmaradó 50 %-ára vonatkozó végszámlánkat majd a teljesítést követően eljuttatjuk a weboldal másolatát digitális adathordozón és a teljes hozzáférési információkat a weboldalhoz.